Followers

Tuesday, October 27, 2015

INi Fikri~

Assallamualaikum..

Pernah tak aku cerita pasal adik -adik aku? macam tak pernah kan? 

haaaa....ni nak habaq..adik lelaki aku iaitu anak ke 4 dari 6 orang beradik dah selamat jadi suami orang..heheheh..syukur Alhamdulillah...dah lama dah masa bulan syawal ari tu...lupa nak citer...

nama die..Dzulfikry ...panggil je fikri atau ayai...adik aku ni kijo nye sebagai Pegawai Eksekutif Dakwah dan wife nye keje akauntan kat satu firm..
best tau keje adik aku ni..kejenye ajak orang convert Islam dan ajar dorang pasal akidah...besaq pahala naaaa...

bulan 12 ni nak buat reception dorang...kat belah pempuan...daerah Ranau..sapa2 duk area sana..sila la datang ye..kat kampung KINAPULIDAN...\

adik ni dari kecik dah pandai dah berdikari...carik duit sendiri..bisnes sendiri..tak susahkan mak bapak..cuma kalu xcukup wang nak balik rumah time cuti, baru nak minta duit...sampi dia pi blajaq kat Sarawak dia buat bisnes sndiri..pakat ngan member2 die...

abis2 je blaja tus dapat keje wei..murah tol rezeki die ni..syukur...

adik ngan wife dan kakak wife die

skrang dah jadi suami orang ni...dah ade kete sendiri...so, hujung2 minggu je..kitaorang pakat balik kampung sama2..hepi je mak bapa kat rumah tengok anak2 balik...kann...

ni citer pasal adik aku yang ni...nanti aku sambung citer pula adik lelaki aku yang sorang lagi ni iaitu abang kepada dzulfikry ni... tunggu!