Followers

Monday, November 17, 2014

hang out ber3

Assallamualaikum...korang pe kabar?

Alhamdulillah...ari ni genap medina 11bulan...sebulan lagi nak setahun...perancangan menyambut hari ulangtahun medina masih berjalan...nantikan entry aku tentang tu ye...

Okay....ni nak kongsi gambar terbaru kitaorang, lately ni suko sgt ummi,waleed dan medina bergambo....acececehhh...happy family la gayanye...syukur alhamdulillah...

Mana je we all pegi, ade je nak amik gmbar...dengan perangai medina yg suka berselfie lagi..jenuh tangan nak bergmbr dgn die...hahahha




Yezaaaa....

Happy 11th month medina cayunkk...

Ummi n waleed loveee u ketat2..

Tuesday, November 11, 2014

bila waleed nye dah mcm medina

Assallamuaaikum korang...

Ari ni nak cerita kesah bapa dan anak...hehe..aah pasal medina dan waleed die ar....

Xtau lah kenapa si medina ni manja sangat ngan waleed die..mgkn betul la org pengalaman cakap,kalau anak pempuan ni ikut bapa..semua la ngan bapa la...muke ke, perangai ke...Semuanya sama...haaaa..ade je tau...

Tapi, tetiba pula pada satu malam, waleed medina pula yg bermanja2 ngn medina....terikut2 perangai budak kecik...sweet jee aku tengok...


Haaaa koranggg tengookk la sendiri...Waleed nye join sekali masuk baby cot medina tuuu..nasib bek x patah....hahahha...medina pun sengih memanjang...sukewww le tewww...

Errr aku nak komen ape ye tntg gambar tu?heheheheh

bye2...