Followers

Thursday, June 12, 2014

medina dah ada tilam sendiri..


Salam olls....

2 3 ari yang lepas, tilam baru medina dah sampai...(sebenarnya dah tempah 2bulan yg lepas)

aah, sebelum ni medina tidur sama2 ngan aku dan suami...medina kat tengah2...

cian medina, ruang sempit kalu dia 'gundah'..

kadang2 terkejut bila waleed dia berdengkur2..

*susah hati...

pandang baby cot medina yang dihadiahkan oleh mertua ku sebelum bersalin, penuh dengan barang2 kitaorng jer..hahahah.. 

#tekadnakcariktilambaru


oleh kerana baby cot medina adalah besi maka kena cari tilam yang sesuai...

dalam otak dah set nak cari 'tilam1pakej'

cari kat kedai.... bumper je dah beratus2..mak aiiii...

beli bantal, sekejap jer nak 'nipis'..

orang  sabah cakap beli bantal 'kapuk'..bagus *thumbsup

give up ngn kedai...cari by online (dah memang tu jgk style aku kan)

cari punya cari ...macam2 page yang jual tilam aku jumpa..

(paling glamer--pernah masuk majalah beb)





Set Tilam Kekabu Dar's Baby


dan banyaklagi....

akhirnya aku tempah kat sorang kakak ni


benda2 yang aku nak order 1 set tau..sebab aku lebih suka beli barang 1 set tapi murah..

Tilam size baby cot

Bantal 2

Bolster 2

Nb pillow (freegift)

Selimut

Bumper cot

Quilt cover

Diaper stacker


dah confirm..aku bayar terus *tutup mata jer...

so, owner cakap tggu beberapa minggu...okaayy.aku tunggu..

mggu lepas aku terima msg...tilam dah siap sis...(teruja aku okaaaaayy))


ni le hasilnya..



diaper stacker


quilt



canttikkkkk..aku suka sangat dan puas hati...

korang pikir aku sorang jer sukeee???

medina suka wei...

tidur sedapppp..lenaa...

bangun sok pagi kul 8am..besa kul 6.30am..ameeekkk kauu..



matching ngan cadar tilam waleed n ummi die kan??


macam2 gaya dan style dah dia buat....nak tunjuk excited kerr?
diaper ni tuk simpan pampers ye...

bukan aku tak nak cari tilam biasa kat mana2 furniture, tapi taulah perangai aku ni..nak yang terbaik ! 
so, medina dah ada tilam baru...
cakap terima kasih kat ummi....uii medina..dgr x?kui kui..

okayy choww~

No comments:

Post a Comment