Followers

Monday, May 19, 2014

OLAF in da houseeee..!!!

(Tengah membayangkan background entry ini ada salji2 turun dan OLAF the snowman...hehhehe)


Siapa dah tengok cerita FROZEN?


ELSA & ANNA


Best kan?


aku nengok kat henpon suami jer...
pertama kali tengok dah jatuh cinta ngan watak Olaf..

so cute
so funny
so friendly
so snowy..

I LIKE WARM HUGS!!!







hehehehe..

amboi ..aku ni jadi mak budak dah weii...tapi ngalahkan perangai bebudak..

oritee...nak bagi tahu hal yang agak2 penting jugak la...ada pengumuman sikiiiit jerr...


OLAF IN DA HOUSE...!!!!

 siapa nak beli patung OLAF?









hahhaha so cute kan?

So, ada tak member2 yang nak beli patung OLAF nie?

kalau nak. sila korang masuk dan PM FB kakak member aku ni..

suzilahwati mt

kakak ni sekarang tengah nak buat pre order patung OLAF...so korang kena cepat order dan terus buat pembayaran kat kakak ni tau...

untuk saiz 30cm harga RM45
untuk saiz 50cm harga RM65

postage RM8 (SS) & RM12 (SM)

siapa cepat bayar..dia diutamakan...order sampai 29 MEi ini jer...CEPAT!!!

Lets Grab IT!!!


Hi everyone. Im Olaf... And I like warm hugs!!
Hey you!... Yes you!!! The frozen aficionado!!! Olaf plush toy is finally here... Yeayyy!!!Let's give him a warm hugs of yours..
 Choose either:
a) Olaf plush toy 30cm heightPrice : RM 45Postage : RM8(sbh/swk) RM12(sem)
b) Olaf plush toy 50cm height which is ideal for your lil ones to hug and be the knight in the snining amour guiding the tiny toots while they are sleeping...Price : RM65Postage : RM 8(sbh/swk) RM12(Sem)
Very limited stock for 1st batch.
Hurry.. Booking and place your order now before he's melting.. 

**Booking with full payment (19 - 29 MEI 2014)
**ETA 3-4 weeks after place order

P/S; Alaaa,,,jangan tanya aku deh order ke belum.....sebab aku dah awal2 order dan bayar....kih kih..niat nak belikan untuk medina tapi waleednya pula yang over suka...lalalalala~ 

6 comments:

  1. salam, nak tanya, patung olaf ada stock lg x?

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
    2. wassalam.. boleh klik fb kak yang jual olaf tu (yg sy dah mention kat atas) suzilahwati mt.rasanye ada lagi..

      Delete
  2. Kalaau saya nk 5 unit olaf 30 cm dapat berapa?

    ReplyDelete
  3. Tumpang Iklann:

    Berminat dengan patung olaf? lawati FB saya Barang Murah dan Berkualiti. Profile pic produk safi rania gold. 45cm height. Ready stock. beli banyak murah lg. hg pun dh mmg murah. :)

    ReplyDelete