Followers

Tuesday, April 15, 2014

PiCniC TiMe ~

Assallamualaikum....

awal pagi dah mula berblog... kerja ofis tak start lagi..ambil kesempatan jap nak menaip blog sementara bos belum sampai..

entry kali ini cuma entry bergambar..ringkas jer kan..so, korang tak lah rasa susah2 nak baca panjang2 blog aku ni..kih kih kih..

hari ahad baru ni hasben bawa jenjalan ke pantai Tanjung Lipat. 1st time bawa Medina jalan2 kat tepi pantai. Awal2 my Mom in Law dah pesan, jangan sampai Medina kena angin pantai lelama sesangat..terfikir juga kenapa,so, tnya hasben mungkin sebab Medina baru sembuh dari selsema. Aku pun rasa macam tu jugak. So, aku bawa tuala n kain selimut Medina supaya dia tak kena angin pantai sangat.


Aku siap2 bawa krim herba bayi Tropika yang aku beli dari adik aku ari tu. Sebab krim itulah, Medina tak de masalah nak tidur sebab selsema dan batuk2..syukur...

okay..lets check it out~~ 














time ni kitaorang tak join gi pantai together with adik2 ipar yang dah syok mandi laut...so better amik gambar banyak2 wat kenangan..heheheh

time ni jugak Medina tak banyak karenah..banyak diam, maybe sebab baru sembuh dari selsema tu kali?

Apapun...hujung minggu ni amat bermakna juga sebab dapat bersama hasben dan Medina....

Peace yoooo~~

k bye~~

1 comment: